De organisatie

Heel worden is ontstaan vanuit de ervaring die ik opgedaan heb in de vele vormen van samenwerking met mensen. Dit zowel in professionele als vrijwilligers organisaties.

Gaandeweg ontdekte ik dat bijna iedereen, iedere keer weer plek wil geven aan het puzzelstukje waar hij of zij op dit moment, in zijn/haar leven mee bezig is. Puzzelstukjes die het leven zinvol en vollediger maken. Als de puzzelstukjes hun plaats gaan vinden wordt het onderliggende beeld steeds meer zichtbaar.

De puzzel is echter niet in ÚÚn keer te leggen. Elk stukje kent zijn eigen proces. Ik ben dankbaar dat ik bij veel van mijn relaties, menig puzzelstukje mee een plek heb mogen geven.

Vanuit een luisterende houding probeer ik samen met u een doortocht naar de toekomst te vinden waarbij we samen puzzelstukje zichtbaar kunnen maken, waarna u het misschien zelf op de juiste plek kunt leggen.

 

Wim Erwich (geboren 1954)

 

Er zijn twee belangrijke wegen in mijn leven die vaak parallel lopen, maar elkaar soms ook kruisen. De eerste weg is mijn reguliere werk binnen diverse overheidsorganisaties, waar ik dit jaar al 40 jaar met plezier werk. Daarnaast probeer ik in balans te blijven door het uivoeren van vrijwilligerswerk binnen diverse organisaties, ook al meer dan dertig jaar.

Op deze twee wegen kom ik vaak vergelijkbare situaties tegen, namelijk dat mensen niet op de juiste plek zitten, niet het werk of activiteit doen die hun gelukkig maakt. Dit intrigeerde mij waardoor ik mij uiteindelijk een aantal jaren geleden ben gaan scholen in een paar verwante richtingen zoals Neuro Lingu´stisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch werken. 

Deze scholing, mijn ervaringen in het vrijwilligerswerk en mijn empatisch vermogen hebben ertoe geleid dat ik mij verder verdiept heb in hulpverlening bij verlies verwerken.